Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love It» και παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

H Κάτια Ζυγούλη υπήρξε ένα από τα περιζήτητα μοντέλα στις εγχώριες πασαρέλες και με μεγάλη επιτυχία κατέκτησε και τα διεθνή catwalks.

Όμως, όταν ένιωσε την ανάγκη να κάνει οικογένεια, όλα μπήκαν στον «πάγο» για να μπορέσει να μεγαλώσει τα παιδιά της χωρίς να λείπει πολύ ώρα από κοντά τους.

Φυσικά, μετά από τέσσερα παιδιά υπήρξε ένα τίμημα. Παραδέχτηκε ότι ακόμη κι ο ίδιο της ο εαυτός μπήκε σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο, καθώς τα παιδιά μεγάλωναν,  ένα αξιοσημείωτο «φορτίο» έφευγε και μπόρεσε και πάλι να βρει τον χρόνο να ασχοληθεί με την ίδια.

«Έχω περάσει μεγάλες περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα Τώρα ξαναγυρνάω σε μένα. Βρίσκω χρόνο να με φροντίσω, όχι απαραίτητα να καλλωπιστώ, το τι θα διαβάσω πώς θα επιλέξω να ξεκουραστώ», δήλωσε η ίδια στο Love It και την Ιωάννα Μελέσκου.

Παράλληλα η Κάτια Ζυγούλη αναφέρθηκε και στην έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, λέγοντας, πως ήταν αρκετά φοβισμένη: «Έχω υπάρξει αρκετά φοβισμένη ως προς την έκθεση και σιγά σιγά ανακαλύπτω την ανάγκη να εκτεθώ με έναν πιο ευάλωτο τρόπο, ότι αυτά που απασχολούν τον κόσμο εκεί έξω είναι και οι δικές μου αγωνίες».

Πηγή: parapolitika.gr