Το κέιμενο που συνόδευε την ανάρτηση της!

Χαρούμενη και έτοιμη για το νέο της βήμα στο θέατρο η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μαζί μια ένα αξιόλογο καστ σπουδαίων ηθοποιών η Ζέτα Μακρυπούλια πρωταγωνιστεί στο έργο «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», στη νέα παράσταση του Νίκου Καραθάνου στο Εθνικό Θέατρο.

Η Ζέτα μετά από μήνες προετοιμασίας και αρκετές αναβολές ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας με ένα μακροσκελές μήνυμα αναφορικά με το πώς η ίδια νιώθει με το νέο της αυτό βήμα στο θέατρο.

«Τελικά απ ότι φαίνεται, το σύμπαν όντως ακούει και όντως συνωμοτεί! 

Ο «κόσμος» του Νίκου Καραθάνου ήταν πάντα τόσο γοητευτικός για μένα και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω κι εγώ μέρος του. Όπως επίσης και η συνύπαρξή μου πάνω στη σκηνή με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους που θαυμάζω και απολαμβάνω όλες τις στιγμές που μοιραζόμαστε.
Η παράστασή μας που ετοιμάζουμε εδώ και αρκετούς μήνες, μετά από αρκετές αναβολές, παίρνει σάρκα και οστά. Στις 22 Απριλίου τα φώτα θα ανάψουν και με μεγάλη ανυπομονησία θα σας υποδεχτούμε για…«Μια Νύχτα στην Επίδαυρο»

Υ.Γ : Να μην σταματήσετε ποτέ να ονειρεύεστε. Κάπου, κάπως, κάποτε θα έρθει να σας βρει και τότε να είστε έτοιμοι να το ζήσετε με όλη σας την ψυχή »

makrypoulia-(1).jpg

Πηγή: parapolitika.gr