Είναι γνωστή η αδυναμία που έχουν η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος στην κόρη τους, Ελένη, που για πρώτη φορά μπορούμε να την δούμε κι εμείς.

Αυτός είναι ο λόγος που τόσα χρόνια την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσες φωτογραφίες της και αν έχουμε δει, πάντα ήταν με τέτοιο τρόπο τραβηγμένες που δεν έδειχναν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Να όμως που αυτό το καλοκαίρι, μια όμορφη στιγμή με μια φίλη της μικρής Ελένης, στάθηκαν αφορμή για να δημοσιεύσει η Υβόννη Μπόσνιακ την πιο γλυκιά καλοκαιρινή φωτογραφία της μικρής Ελένης, δείχνοντάς μας μάλιστα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της για πρώτη φορά.

Όπως διαπιστώνουμε, τα δυο κορίτσια περπατούν αμέριμνα στην ακρογιαλιά όσο ο φωτογραφικός φακός τα απαθανατίζει. Ποια είναι η Ελένη; Αυτή με το ριγέ μαγιό.

«Εξαιτίας σου γελάω πιο δυνατά, κλαίω λιγότερο και γελάω περισσότερο (Because of you I laugh a little harder, cry a little less and smile a lot more ….) #friendsforever #blessed #vanoula #eleni #girls #summer». Αυτό είναι το σχόλιο της λεζάντας που συνοδεύει τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Υβόννη.

Αυτή δεν είναι η μόνη καλοκαιρινή φωτογραφία της μικρής Ελένης.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, κι έχει αναρτήσει η Υβόννη στον λογαριασμό της στο Instagram.

Πηγή: parapolitika.gr