Τον τελευταίο καιρό η Υβόννη Μπόσνιακ είναι πολύ δραστήρια στο Instagram και έτσι έχει χτίσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου τροφοδοτεί σε καθημερινή βάση το προφίλ της με υλικό μοιράζοντας έτσι ένα μέρος της ζωής της εν μέσω καραντίνας με τους followers της.

Η Υβόννη Μπόσνιακ εκτός από μία εξαιρετική σχεδιάστρια μόδας, είναι και μία εκπληκτική μαγείρισσα, μιας και οι δημιουργίες της έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό αλλά κερδίζουν και θετικά σχόλια από εκείνους που τα δοκιμάζουν.

Μετά από παρότρυνση όλων όσων την ακολουθούν, λοιπόν, η ίδια αποφάσισε να μοιράζεται τις συνταγές της στα social media και να αποκαλύπτει τα μυστικά της που κάνουν τα φαγητά τόσο νόστιμα. Αυτή τη φορά, βέβαια, το πρώην μοντέλο αποφάσισε να κάνει μία προσωπική αποκάλυψη, καθώς ανέφερε ποιο είναι το πρόσωπο που της έχει λείψει περισσότερο όλον αυτόν τον καιρό.

Ο λόγος φυσικά για την Μαρία Μπεκατώρου, με την οποία τη συνδέει μια σχεδόν αδερφική σχέση. Οι δύο γυναίκες έχουν γίνει κολλητές τα τελευταία χρόνια, με την μία να στηρίζει την άλλη τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: parapolitika.gr