Η Φαίδρα Νταϊόγλου είναι επαγγελματίας χορεύτρια και κόρη της γνωστής ηθοποιού Υρώς Μανέ.

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «H Φαμίλια»
, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καλλονή κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου, που είναι χορεύτρια, αλλά και το σύζυγό της, οι οποίοι αποτελούν τη μεγάλη προτεραιότητα στη ζωή της.

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη. Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα ότι θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα τέσσερά της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό, είχα την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Υρώ Μανέ.

Τέλος, μιλώντας για το σύζυγό της, Τάσο Νταϊόγλου, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Με τον άνδρα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Με έχει αντέξει ο άνθρωπος, γιατί η δουλειά που κάνω δεν είναι εύκολη».

Πηγή: parapolitika.gr