Ούτε καν το θυμάμαι πια. Δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ότι έγινε, έγινε. Ω γέγονε, γέγονε και πάμε παρακάτω».

Στον καναπέ του «Dot» βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, η Υρώ Μανέ προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο και την επιτυχία των «Εγκλημάτων» θεωρώντας πια παρελθόν κάθε τι άσχημο που είχε λάβει χώρα στα γυρίσματα.

Ειδικότερα, η Υρώ Μανέ σημείωσε πως «όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Οπότε, όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω.

Ούτε καν το θυμάμαι πια. Δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ότι έγινε, έγινε. Ω γέγονε, γέγονε και πάμε παρακάτω».

«Στο θέατρο είναι σκληρό να υπάρχουν άσχημες σχέσεις ανάμεσα στους συντελεστές, στην τηλεόραση δεν είναι» πρόσθεσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός.

«Επειδή έχεις να κάνεις κάθε μέρα με τον άλλον. Είναι ζωντανό, είναι άλλο. Στην τηλεόραση μπορεί ο σκηνοθέτης να σου κάνει ένα πλάνο που να μην είσαι καν εκεί».

Παράλληλα, η Υρώ Μανέ παραδέχθηκε πως δεν έχει κρατήσει επαφές με τους υπόλοιπους συντελεστές της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1.

«Αυτή είναι η λογική της δουλειάς. Ξέρεις ότι αυτό θα τελειώσει οπότε δεν επενδύεις σε σχέσεις με τους συναδέλφους» τόνισε.

Δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: 

Πηγή: parapolitika.gr