Ταυτόχρονα παραιτείται από τη θέση του εκπροσώπου Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής

Υπέρ της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής τάσσεται ο Σπύρος Καρανικόλας, ο οποίος θεωρείται φανατικός «αντισυριζαίος».

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής ανακοινώνει ταυτόχρονα ότι παραιτείται από τη θέση του εκπροσώπου του Κοινοβουλευτικού Έργου του κόμματος για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, όπως αναφέρει.

Στη δήλωσή του, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής εξηγεί και τους λόγους που αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Ανδρέα Λοβέρδο, επισημαίνοντας πως η πολύτιμη εμπειρία του, ο εκσυγχρονιστικός του λόγος και κυρίως η ιδεολογική και πολιτική ταύτισή μου με τον Ανδρέα, με οδηγούν, μετά από ώριμη σκέψη, στην απόφαση συμπόρευσης μαζί του.

Η δήλωση του Σπύρου Καρανικόλα

«Τα τελευταία πέντε χρόνια τίμησα με μαχητικότητα, αυταπάρνηση και αφοσίωση την εμπιστοσύνη της Προέδρου και της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς.

Με δεδομένες όμως τις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής και για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Εκπροσώπου του Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής.

Στις σημερινές, ιδιαίτερα κρίσιμες, συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της παράταξής μας, ενώνω τις δυνάμεις μου στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Η πολύτιμη εμπειρία του, ο εκσυγχρονιστικός του λόγος και κυρίως η ιδεολογική και πολιτική ταύτισή μου με τον Ανδρέα, με οδηγούν, μετά από ώριμη σκέψη, στην απόφαση συμπόρευσης μαζί του.

Σε ότι με αφορά, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε, την επόμενη ημέρα των εκλογών, να ανταποκριθούμε όλοι μαζί, με ενότητα και σεβασμό στις αρχές και στις αξίες αυτής της ιστορικής παράταξης, καθώς και στις ανάγκες και στις αγωνίες των πολιτών για ένα ισχυρό, μεταρρυθμιστικό, πατριωτικό και σύγχρονο ΠΑ.ΣΟ.Κ., που θα πρωταγωνιστεί και πάλι για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων.»

Πηγή: parapolitika.gr