Τον περίμεναν φίλοι της ομάδας, φωνάζοντας το όνομά του ρυθμικά.

«Χαμός» στο μεγάλο λιμάνι για τον Κώστα Μανωλά, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των Πειραιωτών μαζεύτηκαν έξω από τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και αποθέωσαν τον Κώστα Μανωλά, που επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από 7.5 χρόνια.

Ο κόσμος των πρωταθλητών περίμενε καρτερικά την άφιξη του 30χρονου σέντερ μπακ και μόλις έκανε την εμφάνισή του στα γραφεία της ΠΑΕ έγινε… χαμός, με τους οπαδούς των πρωταθλητών να φωνάζουν συνθήματα, να ανάβουν καπνογόνα και να κάνουν τη νύχτα μέρα για χάρη του Μανωλά. Ενας ποδοσφαιριστής που τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα, αγάπησε τον Ολυμπιακό και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς των Πειραιωτών. Το «Κώστα έλα, μας έχει πιάσει τρέλα», που φώναζαν οι φίλοι του Ολυμπιακού πριν φτάσει ο έμπειρος άσος στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ έδωσε τη θέση του στο «Κώστα, αλάνι…», με τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να στήνει… πάρτι για χάρη του Μανωλά. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ανέβηκε τα σκαλιά, με τον κόσμο που είχε μαζευτεί στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας να τον αποθεώνει και τον ίδιο λίγο αργότερα να τραγουδάει μαζί με τον κόσμο των Πειραιωτών το γνωστό σύνθημα: «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό».

5463133
5463111

Ένα «ερυθρόλευκο» πάρτι, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κάνουν τη νύχτα-μέρα με τα καπνογόνα και να δημιουργούν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια ο Κώστας Μανωλάς μπήκε στα γραφεία, αγκαλιάστηκε με τον Φρανσουά Μοντέστο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και λίγο αργότερα βγήκε φορώντας μια φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Ελληνα αμυντικό να γνωρίζει και πάλι την αποθέωση. Δευτερόλεπτα αργότερα έφτασε στα γραφεία ο ηγέτης των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς, που φώναζαν ρυθμικά: «Είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος». Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αγκάλιασε τον Κώστα Μανωλά, μια εικόνα που προκάλεσε… παροξυσμό στον κόσμο, που συνέχιζε να αποθεώνει τους δύο άνδρες.

5463173_2

3357774_183008

 

3357789_183940

Πηγή: Το10.gr

Πηγή: parapolitika.gr