Το απίστευτο περιστατικό με τον υπουργό να… ξαφνιάζει τον υπάλληλο

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στον υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα με την υπάλληλο να μην αναγνωρίζει τον Κωστή Χατζηδάκη.

 Ο Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε στην Κέρκυρα για την παράδοση των εργατικών κατοικιών από τον ΟΑΕΔ. Ο υπουργός Εργασίας έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στο νησί, αλλά σίγουρα δεν θα περίμενε ότι δεν θα τον αναγνωρίσουν.

 Ο κ. Χατζηδάκης με ανάρτηση του στο Facebook ανέφερε ότι ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν τον αναγνώρισε και νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα.

 «Καλημέρα είμαι ο υπουργός» είπε στον υπάλληλο και εκείνος του απάντησε «Έλα τώρα, τι είναι αυτά;». «Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!», επανέλαβε ο κ. Χατζηδάκης. Τότε ο υπάλληλος κατάλαβε τι έχει γίνει και ζήτησε συγνώμη.

 Ευχαριστημένος με τα όσα αντίκρισε ο υπουργός

Στη συνέχεια ο Κωστής Χατζηδάκης υποστήριξε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που αντίκρισε στον ΕΦΚΑ της Κέρκυρας. Ανέφερε ότι η εξυπηρέτηση είναι σε καλό επίπεδο και σε αυτό βοήθησαν οι νέοι υπολογιστές που έχουν παραλάβει οι υπάλληλοι.

 Φυσικά, ο υπουργός τόνισε ότι υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν στον ΕΦΚΑ και ξεκαθάρισε στους εργαζόμενους ότι βρίσκονται στην ίδια πλευρά.

Πηγή: parapolitika.gr