«Είναι η ηλικία που παίρνεις αποφάσεις για τη ζωή σου»

H πρωταγωνίστρια της σειράς «Σασμός», Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως το παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει μπαλαρίνα ωστόσο ο θάνατος της μητέρας της που ήρθε όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών την έκανε να πάρει την απόφαση να σταματήσει το μπαλέτο και εν τέλει να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής. Μάλιστα, η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη εξομολογήθηκε πως αυτό που τη βοήθησε να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας της ήταν η χρόνια ψυχοθεραπεία που έκανε.

«Το όνειρό μου ήταν να γίνω μπαλαρίνα. Σταμάτησα το μπαλέτο στα 16 μου όταν πέθανε η μητέρα μου. Είναι σκληρό για ένα παιδί να χάνει τη μητέρα του, ήταν ευαίσθητη και η ηλικία, είναι η ηλικία που παίρνεις αποφάσεις για τη ζωή σου. Το κενό που αφήνει μια τέτοια απώλεια δεν αναπληρώνεται… Η ζωή είναι… Οι άνθρωποι προχωράμε, έχουμε αυτό το ταλέντο. Με βοήθησε και η ψυχανάλυση, έκανα πιο μετά, για πολλά χρόνια και με βοήθησε πολύ…» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Αναλυτικά η συνέντευξή της

Πηγή: parapolitika.gr