Λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιπολιτευόμενου Τύπου, με αφορμή τα voucher των 600 ευρώ στους επιστήμονες, ως μέτρο στήριξης λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Επικοινωνία» της ΕΡΤ με την Μάριον Μιχελιδάκη.

Αρχικά, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως επελέγη αυτή η λύση επειδή υπήρχαν κονδύλια διαθέσιμα στο ΕΣΠΑ και πως η λίστα των ΚΕΚ είναι η ίδια με αυτή που ήταν εγκεκριμένη και επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα ανεχθώ να μας κουνάει το δάχτυλο ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΥΓΗ, ο Βαξεβάνης και η Εφημερίδα των Συντακτών… Αν τολμήσει να βγει κάποιος από αυτούς μαζί μου στην τηλεόραση θα φύγουν στην ταράτσα», είπε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Μεγάλος κωμικός ο Βαξεβάνης, Τσάρλι Τσάπλιν της δημοσιογραφίας…».

«Δίνω χρόνο στην κα Αχτσιόγλου να βγει στην τηλεόραση και περιμένω, η λίστα των ΚΕΚ που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών είναι ίδια με αυτά που είχε εγκρίνει η κα Αχτσιόγλου, με κατάρτιση…», είπε και συνέχισε: «Αλέξη τώρα ξύπνησες αγόρι μου; Ο Τσίπρας με βλέπει και πηγαίνει στην ταράτσα».

Το εν λόγω στιγμιότυπο μετά το 17.00 του παρακάτω βίντεο