Το ξέσπασμα του παρουσιαστή με αφορμή το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM

Ιδιαίτερα συζητήθηκε το χθεσινό σέξι concept της φωτογράφισης του GNTM, καθώς θεωρήθηκε από κάποιους «πολύ προκλητικό».

Μεταξύ αυτών ήταν και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ξέσπασε on air, υποστηρίζοντας πως δεν γίνεται να θεωρεί κανείς υποβάθμιση της γυναικείας προσωπικότητας το ριάλιτι Bachelor και όχι αυτό το στιγμιότυπο, όπου οι παίκτες… «σεξουαλίζονται» πάνω στο αυτοκίνητο.

Ωστόσο ο ίδιος δεν βρήκε υποστήριξη στα λεγόμενα του από τους συναδέλφους του στην εκπομπή, καθώς και η Φαίη Σκορδά, αλλά και οι υπόλοιποι συνεργάτες ήταν αρνητικοί στο επιχείρημά του, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για το επάγγελμά των παικτών, το οποίο έχει συχνά τέτοιες «απαιτήσεις» για τις ανάγκες μίας καμπάνιας.

«Να κάνω ένα σχόλιο; Εδώ στην ελληνική τηλεόραση όλοι σας που κάνετε δημόσιες σχέσεις, έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δηλαδή, γιατί στο ριάλιτι The Bachelor λέτε όλοι ότι είναι υποβάθμιση της γυναικείας προσωπικότητας, όταν τα κορίτσια δείχνουν τα κάλη τους για τα μάτια του Αλέξη Παππά και οποιουδήποτε είναι στην θέση του Bachelor. Εκεί σας ενοχλεί, υποκριτές! Εδώ γιατί δεν σας ενοχλεί το γεγονός ότι αγόρια και κορίτσια είναι γυμνά και σεξουαλίζονται πάνω στο αυτοκίνητο για να ρίξουν το κοινό; Το ίδιο πράγμα δεν είναι; Εδώ δεν σε ενοχλεί ο ερωτισμός που προσπαθούν να βγάλουν; Τα κορίτσια που είναι εκεί για τον Παππά και βγάζουν ερωτισμό γιατί σας ενοχλούν;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: parapolitika.gr