Ο νικητής του προηγούμενου Survivor, δέχτηκε ένα μήνυμα από μια ακόλουθο που ούτε λίγο ούτε πολύ τα έβαλε μαζί του

Ένα προσβλητικό μήνυμα που έλαβε στο inbox του instagram του ο Σάκης Κατσούλης, στάθηκε αρκετό για να τον κάνει να ξεσπάσει.

Ο νικητής του Survivor 2021, δέχτηκε ένα μήνυμα από μια ακόλουθο που ούτε λίγο ούτε πολύ τα έβαλε μαζί του εξαιτίας των πολλών stories λέγοντάς του πως δεν τον ξέρει κανείς και εκείνος με τις αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι κάποιος.

«Έλεος, μας έχετε πρήξει… ούτε η μάνα σας δε σας ξέρει…προσπαθείτε να πείτε ότι είστε κάποιοι… ούτε να μιλάτε δε ξέρετε» έγραφε το μήνυμα που έλαβε ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος θέλησε να απαντήσει γράφοντας:

«Παρότι δηλώνετε καθηγήτρια και χωρίς να σας έχει αναγκάσει κανείς με ακολουθείτε και να βλέπετε τα story μου το κάνετε και με βρίζετε και από πάνω! Εύχομαι τα παιδάκια μου και τα παιδάκια κανενός να μη σας συναντήσουν ποτέ στην τάξη τους! Σας ευχαριστώ που μου αποδεικνύεται καθημερινά πόσο ευλογημένος ήμουν για την οικογένειά μου, τη διαπαιδαγώγηση που μου έδωσαν εκείνοι και όλοι οι δάσκαλοι, καθηγητές και προπονητές που με είχαν στα χέρια τους».

Πηγή: parapolitika.gr