Μια φωτογραφία του Σταμάτη Γονίδη με την λίγων μηνών κορούλα τους διέρρευσε πριν λίγες ημέρες στο instagram από έναν λογαριασμό που χρησιμοποιεί το όνομα του γνωστού καλλιτέχνη. Αυτό ήταν που έκανε τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου να ξεσπάσει καθώς δεν δόθηκε ποτέ η άδεια από την ίδια ούτε από τον σύζυγό της για να δημοσιοποιηθεί το πρόσωπο της κορούλας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κατερίνα Κουργιουξίδου ξεκαθάρισε πως ούτε εκείνη αλλά ούτε ο Σταμάτης Γονίδης διαθέτουν λογαριασμό στο Instagram και πως δε δέχονται να δημοσιοποιούνται φωτογραφίες στις οποίες να αποκαλύπτεται το πρόσωπο της μικρής τους χωρίς την άδειά τους.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου έχουμε λογαριασμό στο Ινσταγκραμ! Όποιος έχει τον λογαριασμό Stamatis gonidis από θαυμασμό για τον Σταμάτη θα ήταν πιο θεμιτό να ενημερώσει τους χρήστες ότι δεν είναι ο ίδιος. Αυτό που με στεναχώρησε είναι που κυκλοφόρησε μέσω ινσταγκραμ και δεν ξέρω ποιος και που την βρήκε αυτή την προσωπική φωτογραφία με τον Σταμάτη και την μπέμπα μας…με τι μυαλό κοινοποιείς ένα βρέφος χωρίς την συγκατάθεση των γονιών και μάλιστα χωρίς να κρύψεις το προσωπάκι του…

Πραγματικά απορώ με τι μυαλό…Η ιδιωτική μας ζωή είναι ιδιωτική και χρησιμοποιούμε εμείς αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ο καθένας. Ως γονείς έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε τα παιδιά μας από αυτή την προβολή και την έκθεση ανηλίκου…Δεν είναι όλα στον βωμό του Facebook,του ινσταγκραμ κτλ.» έγραψε η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Πηγή: parapolitika.gr