Ο εκνευρισμός της και η απάντησή της σε όσους θίγουν την επαγγελματική της ακεραιότητα

Την έντονη ενόχλησή της εξέφρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας στις κάμερες. Η παρουσιάστρια απάντησε στα δημοσιεύματα που θίγουν την επαγγελματική της ακεραιότητα τονίζοντας ότι σε αυτό το κομμάτι είναι πάντα συνεπής.

«Τη Δευτέρα ήμουν κανονικά στην πρόβα. Υπάρχουν εδώ και οι άνθρωποι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προσθέτοντας πως «ο Νίκος Κοκλώνης μπέρδεψε λίγο την ιστορία για το φουσκωτό και το πόδι. Το φουσκωτό προηγούταν του ποδιού. Σίγουρα ήθελε να είμαι εντάξει για τη βασική μου εμφάνιση και, επειδή είχαν σκεφτεί ότι χτύπησα το πόδι μου, δεν με συμπεριέλαβαν στο ομαδικό. Οπότε όταν ήρθα εδώ, δεν ήξερε κανείς τι να κάνω».

«Θεωρώ ότι κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια και καλό είναι να μπαίνει μια τελεία σε αυτό. Γιατί και εγώ έχω κουραστεί σε αυτή την εκπομπή να κάνω τον πυροσβέστη. Σίγουρα η δουλειά μου, επειδή το είπα και την προηγούμενη φορά και κόπηκε στο μοντάζ, είμαι επαγγελματίας και αντιμετωπίζω ότι κάνω με πολλή μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και κάτι τέτοιο εμπεριέχει διάφορους χλευασμούς, όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου, είναι άσχημο να υπονοούν κάτι άλλο» συμπλήρωσε.

Επίσης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέληξε λέγοντας πως «στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είμαι πάντοτε συνεπής».

Πηγή: parapolitika.gr