Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για όσα ακούστηκαν χθες στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – Δεν την κατονόμασε, αλλά την «φωτογραφίζει»

Χθες το μεσημέρι η Ιωάννα Μαλέσκου εμφανίστηκε στην εκπομπή της φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ και σκίσιμο στο πλάι.

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας σχολιάστηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά την «επίθεση» που δέχτηκε και χωρίς να κατονομάσει την παρουσιάστρια ή την εκπομπή της εμφανίστηκε σήμερα φανερά ενοχλημένη και προβληματισμένη για τα όσα ειπώθηκαν για την εμφάνισή της. Αν και όπως είπε ποτέ δεν απαντά στις κριτικές και τα σχόλια που δέχεται, αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση στέλνοντας το δικό της μήνυμα. «Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δε σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική, απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες… Εμείς που βγαίνουμε και έχουμε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες; Είναι λυπηρό. Δεν είμαστε αστυνομία, δεν είμαστε δικαστές αν και είναι τις μόδας αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου αναίτια. Με λυπούν ιδιαιτέρως λόγια από γυναίκες που έχουν μάθει ότι με το σώμα τους και την εικόνα τους βιοπορίζονται για πολλά χρόνια. Θα πω και κάτι ακόμα. Για ότι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω, υπάρχουν οι γονείς μας που ακούνε πράγματα, και πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει λίγος σεβασμός», τόνισε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Πηγή: parapolitika.gr