«Πρόκειται για ποταπή και ρατσιστική νοοτροπία που προσβάλλει βάναυσα το γυναικείο φύλο»

Την δική της αλήθεια θέλησε  να μοιραστεί η Ραμόνα που έγινε γνωστή  στο ευρύ κοινό μέσα από το Big Brohter!   Ήρεμη δύναμη και  προσγειωμένη, η πανέμορφη  παίκτρια μιλά στην ON time και τη Σπυριδούλα Τριάντου λέγοντας  πως το Big Brother  ήταν σαν  ένα μεγάλο σχολείο ενώ  δηλώνει υπερασπιστής του καλού  και της αλήθειας.  Με καταγωγή από τη Ρουμανία, έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη πατρίδα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Μάλιστα, μικρή υπήρξε πρωταθλήτρια στο τένις και ήταν μέσα στους καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας. Η ίδια πρόσφατα ξεκίνησε το δικό της  κανάλι στο Youtube   μέσα από το οποίο δίνει  απαντήσεις στον κόσμο που αφορούν το Big Brother και τη ζωή τη . Λέγεται lets talk. 

Ραμόνα τι θέλει να μάθει ο κόσμος;

Θέλουν να μάθουν τι γινόταν μέσα στο σπίτι καταλάβαμε πως κάτι δεν πήγε καλά και έχουν μπερδευτεί και όπως μπερδεύτηκα και εγώ νόμιζα πως ήταν αληθινοί χαρακτήρες και πιστεύουμε θα φτάσουν οι πιο κάλοι χαρακτήρας όμως έφτασαν άλλοι στην πεντάδα..

Ήταν παιχνίδι στρατηγικής όμως, το γνωρίζατε όλοι αυτό…

Δεν έχω θέμα με στρατηγική αλλά να ταυτίζεται προς τον σεβασμό να μην υπάρχει σωματική βία η λεκτική βία να μην ξεπερνάμε τα όρια.

 Πιστεύεις ότι κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια;

Ναι, μου έκανε bullying η νικήτρια η Άννα Μαρία! Όταν μια κοπέλα ξέρει ότι ο κόσμος πεθαίνει από τον κορονοϊό και ταυτίζει το όνομά μου αποκαλώντας με «ραμονοϊό» και το λες σε μικρόφωνο μπροστά στις κάμερες. είναι ανήθικο. Όταν αποχώρησα από το παιχνίδι, πολλά άτομα το συνέχισαν και ξεκίνησε το bullying, καθώς υπήρχαν κάποιοι που με αποκαλούσαν έτσι. Εγώ δεν ήξερα πως μιλούσε για εμένα καθώς τα έλεγε μόνο στις κάμερες».

Ένιωσες άσχημα; Μίλησες σε κάποιον για αυτό;

«Μίλησα, αλλά δεν είδα καμιά αντίδραση από εκεί που έπρεπε. Και το αναφέρω καθώς διανύουμε μία περίοδο που όλοι μιλούν. Γι’ αυτό και εγώ θέλω να μιλήσω. Αυτή η κοπέλα συνέχισε λέγοντας πως «η κοπέλα κοιμάται με τα αγόρια», ότι «δεν έχει πρόβλημα να κοιμάται σε δωμάτιο με άντρες, διότι έτσι μαθαίνουν οι γυναίκες στην χώρα της». Πρόκειται για ποταπή και ρατσιστική νοοτροπία που προσβάλλει βάναυσα το γυναικείο φύλο. Εγώ πήγα στο δωμάτιο των αγοριών σε δικό μου κρεβάτι, επειδή δεν άντεχα την φασαρία. Υπήρχαν σεβασμός και ησυχία στα αγόρια. Δεν έχει να κάνει με την καταγωγή και το ήθος.

Και το είπα και στον αέρα, στο πλατό μπροστά της και δεν απάντησε, δεν πήρε κανείς θέση. Ας λέμε τις αλήθειες πια… Μου δίνει χαρά αυτό που συμβαίνει και θα έπρεπε να είχε συμβεί χρόνια πριν, να μιλούν. Ξέρω πως όταν μιλάς υπάρχει κόσμος που αντιδρά, που θα σε αμφισβητήσει. Εγώ θέλω να πω σε όλους να μιλούν όλοι, να βγάλουν την αλήθεια, αυτό έκανα κι εγώ, πήρα θέση κι αντέδρασε ο κόσμος άσχημα. Αν δεν το πω αυτό που βλέπω, σημαίνει ότι συμμετέχω και δεν θέλω να στηρίζω την υποκρισία. Δεν θα αφήσω το κακό να προχωράει, τουλάχιστον θα κάνω την προσπάθειά μου».

Σε βοήθησε το Big Brother σε ότι αφορά τη δουλειά σου;

Ναι με βοήθησε πάρα πολύ η δημοσιότητα,  έχω πάρει άπειρα μηνύματα για ραντεβού αλλά λόγω του covid δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες. Επίσης έχω δεχτεί προτάσεις για κέντρα αισθητικής αλλά και ιατρικά κέντρα για  να συνεργαστώ 

Πηγή: parapolitika.gr