Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η τραγουδίστρια ά έκανε αποκαλύψεις.

Η Μελίνα Κανά το πρωί της Τετάρτης (2-06) μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό για όλα και συγκεκριμένα για τα παιδικά της χρόνια, για τους νέους τραγουδιστές που κάνουν τώρα καριέρα και το μεγάλο ψέμα που υπάρχει στο διαδίκτυο σε σχέση με την υγεία της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια δήλωσε για την πορεία της στην εκπομπή «Το Πρωινό», αρχικά δήλωσε: «Όσο με θυμάμαι, ως παιδάκι μικρό, ήμουν με ένα τραγούδι στο στόμα. Ο κόσμος άρχισε να με αναγνωρίζει στα 23-24 και τότε άρχισαν να έχω γνωστά τραγούδια».

Σε ερώτηση για τους καλλιτέχνες που ξεχωρίζει αναφέρθηκε στον Νίκο Βέρτη, την Άννα Βίσση και την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ενώ η ίδια αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο του κριτή σε ένα τάλεντ σόου αν της ταίριαζε.

Τέλος η Μελίνα Κανά ξέσπασε όταν αναφέρθηκε σε ένα μεγάλο ψέμα που γραφτεί για εκείνη με θέμα υγείας που δεν αντιμετώπισε ποτέ.

«Δεν πέρασα καρκίνο. Είναι αναληθές. Πέρασα ένα ισχαιμικό επεισόδιο και έκανα ένα χειρουργείο στον αυχένα. Αυτά τα δύο ήταν τα προβλήματα που με ταλαιπώρησαν. Δεν θα είχα πρόβλημα να το πω αν είχε συμβεί και παρακαλώ να σταματήσουν τα δημοσιεύματα αυτά», είπε η ίδια φανερά ενοχλημένη.

Πηγή: parapolitika.gr