Συνέβη το περασμένο Σάββατο, εν μέσω της πανδημίας που μαστίζει την Μεγάλη Βρετανία, και τους έγινε λεκτική επίπληξη για την παραβίαση των κανόνων περί αποστάσεων.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι έκαναν βόλτα το περασμένο Σάββατο κοντά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όταν είδαν ένα ζευγάρι να κάνει σeξ στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με την Sun που δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες το ζευγάρι έκανε έρωτα λίγα μέτρα από το Birdcage Walk.

Οι περαστικοί ειδοποίησαν έφιππους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού που είναι σε ισχύ στη Βρετανία και οι οποίοι αναμένεται να επεκταθούν έως τις 7 Μαΐου.

Ο ποδηλάτης που κατέγραψε το περιστατικό μίλησε στη Sun και είπε ότι το ζευγάρι τελικά τη γλίτωσε μόνο με μια λεκτική επίπληξη που αφορούσε την παραβίαση των κανόνων περί αποστάσεων.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου σύμφωνα με τον οποίο οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν υπενθύμισαν στο ζευγάρι τους κανόνες περί αποστάσεων χωρίς να διαπιστώσουν ερωτικές πράξεις.

Το ζευγάρι υποστήριξε ότι ήταν άστεγοι και οι αστυνομικοί τους κατηύθυναν να αναζητήσουν βοήθεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες».

Πηγή: parapolitika.gr