Νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ με θρομβώσεις και εγκεφαλική αιμορραγία

Η Lisa Shaw, παρουσιάστρια του BBC
απεβίωσε λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Astrazaneca. Σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο, η 44χρονη παρουσιάστρια εμφάνισε θρομβώσεις και τελικώς κατέληξε την περασμένη Παρασκευή.

Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι η Lisa Shaw εμφάνισε «σοβαρούς» πονοκεφάλους μια εβδομάδα μετά το εμβόλιο και αρρώστησε σοβαρά λίγες μέρες αργότερα.

Η δήλωση της οικογένειας

«Νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Royal Victoria Infirmary, με θρομβώσεις και εγκεφαλική αιμορραγία», αναφέρεται στη δήλωση. Η Lisa, άφησε την τελευταία της πνοή, «περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, την Παρασκευή το απόγευμα. Είμαστε συντετριμμένοι. Θα την αγαπάμε και θα μας λείπει για πάντα».

Lisa_Shaw

Εξετάζεται η αιτία θανάτου

Στο πιστοποιητικό θανάτου της 44χρονης δεν αναγράφεται ακριβής αιτία θανάτου, αναφέρεται, ωστόσο, πως ο εμβολιασμός με AstraΖeneca είναι ένας από τους παράγοντες που εξετάζονται ως προς αυτό.
Ειδικότερα στο πιστοποιητικό που έχει δει το BBC, αναφέρεται πως είναι εξετάζεται εάν ο θάνατος είναι αποτέλεσμα «επιπλοκών λόγω του εμβολιασμού κατά του κοροναϊού με AstraZeneca».

Πηγή: parapolitika.gr