Διχασμένοι οι 35.000 χρήστες του TikTok που σχολίασαν το βίντεο

Έχει γίνει Viral στο TikTok το βίντεο με τις φωνές

που έβαλε μέλος της βασιλικής φρουράς του Μπάκιγχαμ σε τουρίστρια που τον ακούμπησε ενώ πόζαρε στο πλευρό του για μια φωτογραφία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα παίρνει θέση δίπλα στον βασιλικό φρουρό για να φωτογραφηθεί χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι κάποια στιγμή τον ακούμπησε.

«Μην ακουμπάς την βασιλική φρουρά» ακούγεται, τότε, ξαφνικά να φωνάζει ο ένστολος με το σπαθί στο χέρι με την ξαφνιασμένη τουρίστρια να κάνει ένα βήμα πίσω έντρομη.

@thekingsguardsofficial He Shouts In Her Face! 😱 #guardshouts #thekingsguards #thekingsguard #shout #donottouch #london #uk #horseguardsparade #bluesandroyals #fyp #foryoupage #foryou #tiktokviral #viraltiktok #viralvideo #videoviral #follow #subscribe #like #share #bestvideo #fypviral #fypシ #shescared #scary ♬ original sound – The King’s Guards

Όπως συμβαίνει και με τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς στην Ελλάδα, τα μέλη της βασιλικής φρουράς στην Αγγλία δεν πρέπει να μιλάνε ή να χαμογελάνε όταν είναι εν υπηρεσία, έχουν, όμως, το δικαίωμα να απευθυνθούν σε όσους τους ενοχλήσουν.

Η αντίδραση του βασιλικού φρουρού προκάλεσε διχογνωμία στα 35.000 σχόλια κάτω από το βίντεο που έχει περισσότερα από 25 εκατ. views με άλλους να υπερασπίζονται την αντίδραση με το επιχείρημα ότι «δεν είναι εκεί ως φόντο για τους τουρίστες» και «δεν υπάρχει σεβασμός σήμερα» και άλλους να θεωρούν υπερβολικό το τι συνέβη με το επιχείρημα ότι «γιατί έπρεπε να φωνάξει έτσι» και «η γυναίκα δεν τον άγγιξε».

@kingshorseuk King’s Guard Shouts at Tourist to Get Off the Reins Twice! #foryou #horseguardsparade #king #guards #foryoupage #foryourpage #viral #trending #uk #London #horse ♬ original sound – The King’s Horse UK

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και τον Φεβρουάριο όταν μια γυναίκα έπιασε τα γκέμια του αλόγου ενός μέλους της βασιλικής φρουράς που όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει της φώναξε «φύγε μακριά».

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr