Ακόμη, είπε πως υπάρχουν ευθύνες σε όσους κλείνουν το μάτι στους αντεμβολιαστές

«Ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε κάνει το εμβόλιο, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά εάν το είχε κάνει»

δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός τόνισε πως το 95% των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους είναι ανεμβολίαστοι, ενώ όπως είπε υπάρχει αυξημένη επικινδυνότητα για τους μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους και όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Παράλληλα και σε ότι αφορά τα περιστατικά με τους αντεμβολιαστές όπως την απαγωγή του γυμνασιάρχη στην Πιερία (δείτε εδώ: Συγκλονιστική αποκάλυψη για τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Είχαν επιτεθεί άλλες 3 φορές στο σχολείο), τόνισε πως η κυβέρνηση κάνει ότι μπορούσε και έπρεπε να κάνει σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση είναι δίκαιη και κάνει αυτό που πρέπει.

Ακόμη, είπε πως υπάρχουν ευθύνες σε όσους κλείνουν το μάτι στους αντιεμβολιαστές, σημειώνοντας πως ο κ. Πολάκης παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επέκρινε το κόμμα της Κουμουνδούρου και προσωπικά Αλέξη Τσίπρα για την στάση του στο θέμα της πανδημίας.

Τέλος, σε σχέση με τις δηλώσεις Πολάκη περί κατάργησης της Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας και την επαναφορά σε πολιτικό έλεγχο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, είπε πως οι απόψεις αυτές απηχούν τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ και στην ουσία λέει πως θα δίνω παραγγελία για ελέγχους.

Aκούστε τη συνέντευξή του 

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon