Τι είπε για την ενεργειακή κρίση και την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης ο υπουργός Εσωτερικών

Ο κ. Βορίδης

, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη τόνισε με έμφαση ότι η κυβέρνηση «έπραξε άριστα», που έστειλε πολεμικό υλικό στην Ουκρανία, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να ενισχύει τη δοκιμαζόμενη χώρα «σε όλα τα μέτωπα, ενισχύοντας και την άμυνά της».

Ο υπουργός Εσωτερικών, αναφερόμενος στην ενεργειακή κρίση και στην ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης υπογράμμισε ότι «βρισκόμαστε σε διαρκή συνεννόηση με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και έχουμε μεριμνήσει για την εμπροσθοβαρή καταβολή σημαντικών ποσών συνολικού ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να απορροφήσει το αυξημένο ενεργειακό κόστος».

Επίσης, σημείωσε με έμφαση ότι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου «η πατρίδα μας να μετατραπεί σε ενεργειακό κόμβο, γεγονός από το οποίο θα επωφεληθούν όχι μόνο οι Έλληνες αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη».

Ακόμη, αναφερόμενος στις εθνικές εκλογές τόνισε πώς «η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η μόνη κυβερνητική λύση που εγγυάται την πολιτική σταθερότητα που τόσο έχει ανάγκη η πατρίδα μας».

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon