Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «La Reppublica» η UEFA θα αποβάλει τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους από το Champions League, λόγω της επιμόνη τους στο εγχείρημα της European Super League

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους ήταν οι πρωτεργάτες της δημιουργίας της European Super League. Οι τρεις κολοσσοί του παγκοσμίου ποδοσφαίρου επιμένουν σε αυτό το εγχείρημα και από ότι φαίνεται θα το πληρώσουν ακριβά, καθώς σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «La Reppublica» η UEFA σχεδιάζει την αποβολή τους από το Champions League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να πάρει την τελική της απόφαση για το μέλλον των τριών ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Με τους συλλόγους σε περίπτωση που η UEFA τους τιμωρήσει να είναι σίγουρο να να προσφύγουν στο CAS(Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο), έτσι ώστε να εκδικαστεί εκεί η υπόθεση.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, σε δηλώσεις του το προηγούμενο χρονικό διάστημα εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποβληθούν τελικά από το Champions League.

Πηγή: parapolitika.gr