Το ζευγάρι Κούνις – Κούτσερ έχει ήδη συγκεντρώσει 35 εκατομμύρια δολάρια για την ενίσχυση ανθρώπων που επηρεάστηκαν από τη ρωσική εισβολή.

Tην ευγνωμοσύνη του εκ μέρους του ουκρανικού λαού εξέφρασε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε συνομιλία που είχε μέσω βίντεο κλήσης με τη Μίλα Κούνις και τον Άστον Κούτσερ.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter πριν από μερικές ώρες, ο Ουκρανός πρόεδρος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη βιντεο κλήση και ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά το διάσημο ζευγάρι για τη σημαντική βοήθεια που έχει προσφέρει στους Ουκρανούς πρόσφυγες.

Όπως επισήμανε στην ανάρτησή του ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να βοηθήσουν τους Ουκρανούς σε αυτή τη θλιβερή περίοδο της ιστορίας τους. «Έχουν ήδη συγκεντρώσει 35 εκατομμύρια δολάρια και τα στέλνουν στην @flexport και την @Airbnb για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες», αναφέρει ο Ουκρανός πρόεδρος.

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter του προέδρου της Ουρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι:

Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του, ο Ουκρανός πρόεδρος εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την αποφασιστικότητα του ζευγαριού, που για τον ίδιο αποτελεί «έμπνευση για τον κόσμο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις των Κούνις – Κούτσερ:


Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη Μίλα Κούνις, η οποία γεννήθηκε στο Τσερνιβτσί της Ουκρανίας, ευαισθητοποιήθηκε άμεσα από το δράμα της δοκιμαζόμενης χώρας και έσπευσε να βοηθήσει με πρακτικό τρόπο, συγκεντρώνοντας χρήματα για τα θύματα της ρωσικής εισβολής.

Σε νέα δήλωσή του τη Δευτέρα, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αναφέρθηκε ξανά στο ζευγάρι λέγοντας ότι η Κούνις και ο Κούτσερ πιστεύουν πραγματικά στους Ουκρανούς, τη νίκη και το μέλλον τους.

Πηγή: parapolitika.gr