«Ουδέποτε πολιτικός αρχηγός διανοήθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο»

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του για το Κίνημα Αλλαγής και τον ίδιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του σχετικά με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και τους υποψηφίους δήλωσε πως «ο κ. Λοβέρδος έχει ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό σχέδιο και το εκπέμπει. Μιλώ για την ανάγκη το ΚΙΝΑΛ να γίνει ένας δορυφόρος της ΝΔ» καταλήγοντας πως «Αν τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος αυτό το επικροτήσουν, θα είναι μια διαφορετική προοπτική»

Ουδέποτε πολιτικός αρχηγός διανοήθηκε κάτι τέτοιο

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτηρίζει τις αναφορές Τσίπρα ως «πρωτοφανές ατόπημα» τονίζοντας ότι «Ουδέποτε πολιτικός αρχηγός διανοήθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο» για να προσθέσει ότι «Με τις δηλώσεις του  μετατρέπει με σφραγίδα και υπογραφή ψιθύρους σε κραυγές σχετικά με το πολιτικό μου αφήγημα»,

Η ανάρτηση – απάντηση του Λοβέρδου στον Τσίπρα

«Ωμή και απροκάλυπτη επέμβαση στα εσωκομματικά μας. Ο πανικός του Α.Τσίπρα δεν κρύβεται. Γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει δύναμη εξουσίας ο ίδιος θα γυρίσει στα αζήτητα της πολιτικής και στις προθήκες της ιστορίας».

Ο Α.Τσίπρας επεμβαίνει ωμά και απροκάλυπτα στα εσωκομματικά της παράταξής μας. Πρόκειται για πρωτοφανές ατόπημα. Ουδέποτε πολιτικός αρχηγός διανοήθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο. Με τις δηλώσεις του σε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη και την εκπομπή Meeting Point του Newsbomb.Gr μετατρέπει με σφραγίδα και υπογραφή ψιθύρους σε κραυγές σχετικά με το πολιτικό μου αφήγημα.

Ο πανικός του δεν κρύβεται. Ο Α.Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει δύναμη εξουσίας ο ίδιος θα γυρίσει στα αζήτητα της πολιτικής και στις προθήκες της ιστορίας.

Όσο για τις «ελεύθερες» όπως ο ίδιος τις χαρακτήρισε «μεταφράσεις» του είναι τουλάχιστον για γέλια. Διεκδικώ την ηγεσία της παράταξης για να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο ξανά. Τελεία, παύλα.