Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν προχωράει στους αναγκαίους ελέγχους στην αγορά για την καταπολέμηση των ολιγοπωλιακών πρακτικών

Αδιαφορία στην αντιμετώπιση της ακρίβειας καταλογίζει στην κυβέρνηση ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης και την εγκαλεί για άρνηση στη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα.

Αδιαφορεί προκλητικά για το μεγάλο κύμα ακρίβειας

Παράλληλα ο κ. Χριστοδουλάκης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν προχωράει στους αναγκαίους ελέγχους στην αγορά για την καταπολέμηση των ολιγοπωλιακών πρακτικών καθώς και για το γεγονός ότι δεν προχωράει άμεσα στην αύξηση του κατώτατου μισθού προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κύμα ακρίβειας που πλήττει ιδίως τους κοινωνικά ευάλωτους.

Η δήλωση του Μανώλη Χριστοδουλάκη

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορεί προκλητικά για το μεγάλο κύμα της ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις, και κυρίως αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Παίρνει πια οριστικά διαζύγιο από τα προβλήματα του λαού μας.

»Αρνείται την μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα, αρνείται τον έλεγχο των ολιγοπωλιακών πρακτικών, παραπέμπει στο άγνωστο μέλλον την αναγκαία αύξηση του κατώτατου μισθού.

»Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με τακτικές Πόντιου Πιλάτου».