Είναι μια απαράδεκτη φάρσα ενός Youtuber που φταρνίζεται σε ανυποψίαστους πολίτες εν μέσω πανδημίας, μια κίνηση που έκανε έξαλλη μια ολόκληρη χώρα.

Οι Youtubers πολλές φορές έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλο ανταγωνισμό ως προς το περιεχόμενο που ανεβάζουν στις πλατφόρμες για το πολυπόθητο κλικ.

Σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να βρίσκουν πάντα μια νέα ιδέα για να κρατάνε το κοινό τους και να κερδίζουν όλο και περισσότερους subscribers.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή ενός πασίγνωστου Youtuber και Tik Toker από την Αυστραλία, ο οποίος σκέφτηκε να γυρίσει ένα βίντεο όπου έκανε φάρσα σε περαστικούς στον δρόμο, ότι φτερνιζόταν επάνω τους.

Είχε μάλιστα και ένα σπρέι νερού και τους ψέκαζε για να νομίζουν ότι πέφτουν πάνω τους τα σταγονίδια από τη μύτη και το στόμα του.

Το εξοργιστικό είναι ότι αυτό το αστείο το εμπνεύστηκε εν μέσω πανδημίας, λόγω του φόβου των ανθρώπων για τον κοροναϊό.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το κοινό της Αυστραλίας εξαγριώθηκε όταν ο Youtuber στράφηκε σε έναν άστεγο.

Το αποτέλεσμα ήταν τα αρνητικά σχόλια από τους χρήστες, και τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια για το γεγονός, το βίντεο κατέβηκε, αλλά ο δημιουργός του δεν απολογήθηκε ποτέ.

Δυστυχώς, παρόμοιου αλλά και χειρότερου είδους φάρσες στο διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, με τα περιστατικά τους να αγγίζουν τα όρια της κακοποίησης σε πολλά επίπεδα.

Δείτε την απαράδεκτη φάρσα στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr