Ο δράστης άρχισε να τρέχει καταπάνω της και της όρμηξε από πίσω

Σοκ προκαλεί βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας σε δρόμο του Μπρούκλιν
και καταγράφει τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε μία γυναίκα ενώ περπατούσε στον δρόμο.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να ακολουθεί μια γυναίκα που περπατάει στο πεζοδρόμιο, στη συνέχεια να της ορμάει ρίχνοντάς την κάτω και μετά να της επιτίθεται σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Γουίλιαμσμπεργκ του Μπρούκλιν, γύρω στις 20.00 το βράδυ, ενώ το θύμα είναι μια 35χρονη γυναίκα.

Πώς έγινε η επίθεση

Ενώ η γυναίκα περπατούσε στο πεζοδρόμιο, ένας άνδρας άρχισε να την ακολουθεί. Εκείνη αντιλήφθηκε την παρουσία του και έστριψε σε έναν δρόμο για να τον αποφύγει, όμως δεν τα κατάφερε.

Κάποια στιγμή, ενώ την ακολουθούσε, ο άγνωστος δράστης άρχισε να τρέχει καταπάνω της και της όρμηξε από πίσω. Αφού την έριξε στο έδαφος, επιχείρησε να την ακινητοποιήσει ρίχνοντας όλο του το βάρος πάνω της. Στη συνέχεια έβαλε το χέρι του μέσα στο σορτς της και την θώπευσε. Μετά από λίγες στιγμές αγωνιώδους προσπάθειας της γυναίκας να τον απωθήσει, εκείνος την άφησε και τράπηκε σε φυγή.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», η γυναίκα δεν τραυματίστηκε από την επίθεση και δεν δέχθηκε να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Οι Αρχές της Νέας Υόρκης αναζητούν τον άνδρα, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί πολύ καθαρά από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: parapolitika.gr