«Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν» τόνισε σε δηλώσεις της – Δείτε βίντεο

Το τέλος της συνεργασίας της με το Star επιβεβαίωσε η Βίκυ Καγιά, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της είδησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η κριτής του GNTM και παρουσιάστρια του «Shopping Star», δύο τηλεοπτικών προγραμμάτων που είχε αναλάβει στον τηλεοπτικό σταθμό, προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις, σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας της.

Δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Βίκυ Καγιά λέει: «Τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει – και θέλω να το τονίσω αυτό- ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημη ή επιθετικό».

Ήταν όμορφη και πετυχημένη συνεργασία

«Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε εφτά χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία» ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

Ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω

«Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν» είπε τέλος η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr