Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χρόνο που περνάει και πόσο συμβιβασμένη είναι με τις αλλαγές που φέρνει.

Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο Down Town Κύπρου η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον χρόνο που περνάει και πόσο συμβιβασμένη είναι με τις αλλαγές που φέρνει.

«Το φυσιολογικό είναι αυτό. Να μεγαλώνουμε και να γερνάμε. Δεν είμαι ούτε 20 ούτε 30 πια. Μου αρέσω με τις ρυτίδες μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όποτε φωτογραφίζεται πλέον απαιτεί να μην της κάνουν ρετούς.

«Όποτε φωτογραφίζομαι απαιτώ να μη μου κάνουν ρετούς για να φαίνονται οι ρυτίδες μου. Μου αρέσει που μεγαλώνω, προσέχω το πρόσωπό μου και το φροντίζω αλλά είμαι μακριά από αισθητικές παρεμβάσεις και υπερβολικά πράγματα. Τώρα ένα μποτοξάκι στο μεσόφρυδο, συχνοί καθαρισμοί και ενυδατώσεις είναι μέσα στα φυσιολογικά πράγματα. Αλλά δεν μου αρέσουν οι αλλοιώσεις, θέλω να είμαι φυσιολογική και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου βάσει της ηλικίας μου», εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά.

 

Πηγή: parapolitika.gr