Φήμες που τους θέλουν να έχουν δεχτεί τηλεοπτική πρόταση για μαγειρική εκπομπή.

Είναι τελευταία της μόδας ζευγάρια που ξεχωρίζουν στο στίβο των social media να δέχονται προτάσεις από κανάλια για να κάνουν μαζί εκπομπή.

Ο λόγος για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο αλλά και για τις φήμες που τους θέλουν να έχουν δεχτεί τηλεοπτική πρόταση για μαγειρική εκπομπή.

H ηθοποιός και ο σεφ από τότε που παντρεύτηκαν το 2019 έχουν μπει στην ατζέντα καναλιών και δη της πρωινής αλλά και της μεσημεριανής ψυχαγωγικής ζώνης!

Ο Alpha όπως είναι γνωστό είχε κάνει και σχετική πρόταση στην ηθοποιό, αλλά οι φήμες λένε ότι η συμφωνία τους στράβωσε για οικονομικούς λόγους.

Ωστόσο, το σενάριο να δούμε τη Βάσω Λασκαράκη στο ρόλο της παρουσιάστριας και τον άνδρα της στην κουζίνα να φτιάχνει νοστιμιές έχει και πάλι ζωντανέψει.

Αρκετά είναι τα κανάλια που έχουν προσεγγίσει το ζευγάρι για να κάνουν από μαγειρική εκπομπή, μέχρι και πρωινό και μεσημεριανό μαγκαζίνο. Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της άφησε ανοιχτό το παράθυρο λέγοντας:

«Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Ωστόσο, μας το έχουν προτείνει, δεν είναι πως δεν μας το έχουν προτείνει για μια κοινή τηλεοπτική εκπομπή με τον σύζυγό μου.

Απλά, εντάξει, αυτά τα πράγματα θέλουν μια σκέψη. Δεν λέω “όχι” προς το παρόν, απλά όλα θέλουν την ώρα, τον χρόνο τους, την κατάλληλη στιγμή».

Πηγή: parapolitika.gr