Θα είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός αιώνα που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν θα φορέσουν στολή στην κηδεία Μονάρχη ή της συζύγου του

Στη δυσμενή θέση να αποφασίσει ρητά και αδιαπραγμάτευτα βρέθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ
. Για ακόμα μία φορά κλήθηκε να ασχοληθεί με τα τερτίπια ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας, του γιου της, Πρίγκιπα Άντριου.

Την ίδια στιγμή που το πένθος για την απώλεια του Πρίγκιπα Φιλίππου στέκει γερά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και να το Σάββατο 17 Απριλίου ετοιμάζεται να γίνει η κηδεία του, ο γιος της -μπλεγμένος σε σκάνδαλο παιδοφιλίας αφού ήταν φίλος του διαβόητου Τζέφρι Επστάιν- απαίτησε να φορέσει τη στολή του Ναυάρχου.

Κι αυτό, ενώ δεν έχει καν αυτό τον τιμητικό τίτλο. Το άσχημο είναι ότι από την στιγμή που τελευταία επιθυμία του Πρίγκιπα Φίλιππου ήταν η κηδεία του να γίνει με στρατιωτικές τιμές, αυτό θα γίνει κατά το ήμισυ.

Η Βασίλισσα φαίνεται όπως μεταδίδει η Daily Mail να αποφάσισε ότι για να μην υπάρξει κανένα θέμα δεν θα φορέσει κανένα από τα ανδρικά μέλη της οικογένειας στολή όπως και η Πριγκίπισσα Άννα, κόρη του Φίλιππου και της Ελισάβετ, και έτσι θα διευκολύνει και τον Πρίγκιπα Χάρι ο οποίος δεν θα φορούσε στολή αφού πλέον είναι εκτός βασιλικής οικογένειας όσον αφορά στους τίτλους και τα καθήκοντα…

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός αιώνα που τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας δεν θα φορέσουν στολή στην κηδεία Μονάρχη ή της συζύγου του.

Πηγή: parapolitika.gr