Η Βασίλισσα Ελισάβετ με την κίνησή της αυτή θέλησε να βοηθήσει τον Πρίγκιπα Harry που έθεσε τον εαυτό του εκτός της βασιλικής οικογένειας.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θρηνεί τον χαμό του επί 73 χρόνια συζύγου της, Πρίγκιπα Φίλιππου και παράλληλα ετοιμάζει την κηδεία του αυτό το Σάββατο 17 Απριλίου. Ωστόσο έχει να ασχοληθεί και με τις στρατιωτικές στολές των καλεσμένων της.

Εκτός του πρίγκιπα Harry που έχει παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, υπάρχει και ο πρίγκιπας Andrew, ο γιος της βασίλισσας, ο οποίος είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο παιδοφιλίας αφού ήταν φίλος του διαβόητου Τζέφρι Επστάιν και απαίτησε να φορέσει τη στολή του Ναυάρχου.

Κι αυτό, ενώ δεν έχει καν αυτό τον τιμητικό τίτλο. Το άσχημο είναι ότι από την στιγμή που τελευταία επιθυμία του Πρίγκιπα Φίλιππου ήταν η κηδεία του να γίνει με στρατιωτικές τιμές, αυτό θα γίνει κατά το ήμισυ.

Η Βασίλισσα φαίνεται όπως ανέφερε η «Daily Mail» να αποφάσισε ότι για να μην υπάρξει κανένα θέμα δεν θα φορέσει κανένα από τα ανδρικά μέλη της οικογένειας στολή όπως και η Πριγκίπισσα Άννα, κόρη του Φίλιππου και της Ελισάβετ, και έτσι θα διευκολύνει και τον Πρίγκιπα Harry ο οποίος δεν θα φορούσε στολή αφού πλέον είναι εκτός βασιλικής οικογένειας όσον αφορά στους τίτλους και τα καθήκοντα.

Πηγή: parapolitika.gr