Ο τραγουδιστής μιλά για τις περιπέτειες της υγείας του και την απώλεια της μεζονέτας του σε πλειστηριασμό

O δηµοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ηµέρες από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον Τάσο Τεργιάκη, έχασε τελικά τη µεζονέτα που είχε στη Θεσσαλονίκη, καθώς βγήκε στο σφυρί. Ο πλειστηριασµός έγινε την Πέµπτη 12 Ιανουαρίου, η πρώτη τιµή προσφοράς ήταν τα 170.000 ευρώ και τελικά πουλήθηκε στα 170.001 ευρώ. Σύµφωνα µε το ρεπορτάζ, η µεζονέτα είναι συνολικής επιφάνειας 150 τ.µ., βρίσκεται 20 χιλιόµετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη και αποκτήθηκε από τον τραγουδιστή το 2006 µε δάνειο 460.000 ευρώ. Ο Β. Τερλέγκας σε αποκλειστική συνέντευξη στο «Secret» µιλάει πρώτη φορά για το τι συνέβη τελικά µε το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, για ποιον λόγο δεν µπορούσε να αποπληρώσει το δάνειο και συγκινεί για τα προβλήµατα που αντιµετώπισε µε την υγεία του.

terlegas

«Το 2006 τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη και κάποια στιγµή µού είπαν: “Θα φτιάξουµε τέσσερις µεζονέτες. Θες τη µία;”. Τους απάντησα “όχι”. Τότε µου είπαν: “Σε παρακαλούµε, βγάζεις τόσα χρήµατα, πάρε τη µία” και αναγκάστηκα και την πήρα – δεν ήθελα να την πάρω. Μου έβγαλαν ένα δάνειο αξίας 460.000 ευρώ από µια τράπεζα. Τότε η δουλειά µου πήγαινε πολύ καλά. Το σπίτι δεν είχε φτιαχτεί ακόµη. Αγοράσαµε το οικόπεδο και µετά θα χτίζανε και έπειτα από πέντε χρόνια θα µου το παρέδιδαν. Ελα όµως που εγώ έπαθα στην πορεία κάτι πολύ σοβαρό µε την υγεία µου και γλύτωσα από θαύµα. Επαθα πανικούς, στη συνέχεια έµφραγµα, µετά έκανα επέµβαση καρδιάς – και τα άλλα δύο αδέλφια µου έχουν κάνει. Αλλά πρώτος εγώ, σε πολύ νεαρή ηλικία. Οπως καταλαβαίνεις, δεν µπορούσα να δουλέψω και να πληρώσω το δάνειο. Μετά ξενέρωσα και είπα: “Ας το πάρουν, τι µε νοιάζει εµένα; Εγώ είµαι από τα Καλάβρυτα”. Αφού δεν µπορούσα να το ξεπληρώσω, το πήραν. Τι, να σου πω; Ψέµατα; Το 2012 δεν είχε τελειώσει το σπίτι ακόµη. Από το 2006 µέχρι το 2012 εγώ πλήρωνα κανονικά. Το 2012 παθαίνω το πρώτο ισχαιµικό και τρέχω, προλαβαίνω, στο Ιατρικό κάνω δύο στεντ και ύστερα από δύο χρόνια βουλώνουν τα στεντ και πηγαίνω στο Ωνάσειο και κάνω επέµβαση καρδιάς. Τι να δουλέψω; Τι να πληρώσω; ∆εν µπορούσα να πληρώσω, γιατί δεν δούλευα. Μετά ήρθε η κρίση. Και κάθισα και σκέφτηκα: Θα κάτσω εγώ να πεθάνω για το σπίτι; ∆εν έχασα κανένα σπίτι, κέρδισα τη ζωή µου. ∆εν ήταν µεγάλη η δόση. Μου το είχαν φτιάξει έτσι ώστε να µπορώ να πληρώνω. Το σπίτι µού το πήραν πριν από λίγες µέρες. Εγώ είµαι από τα Καλάβρυτα, στην Πελοπόννησο, δεν είχα καµία δουλειά να αγοράσω σπίτι στη Θεσσαλονίκη».

Δεν μπορούσα να δουλέψω και να πληρώσω το δάνειο. Μετά ξενέρωσα και είπα: «Ας το πάρουν, τι με νοιάζει εμένα; Εγώ είμαι από τα Καλάβρυτα»

Αξίζει να σηµειωθεί ότι αυτή την περίοδο ο δηµοφιλής λαϊκός τραγουδιστής εµφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Cabana Live» µε τον Θέµη Αδαµαντίδη, τον Αλέκο Ζαζόπουλο και την Τζένη Κατσίγιαννη, σε ένα πρόγραµµα που σηµειώνει µεγάλη επιτυχία.

Πηγή: parapolitika.gr