Μίλησε για την αγάπη που έχει για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό και μέσα σε όλα μίλησε για την αγάπη που έχει για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μάνο Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του όσο και στους ανθρώπους του περιθωρίου.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε χαρακτηριστικά: «Στο θέατρο μπήκα στα 24 και έμεινα μέσα στο θέατρο σαν μοναχός. Όλη μου την ενέργεια τη διοχέτευσα μέσα στο θέατρο. Μπορεί και να κοιμόμουν εκεί. Ήταν η καταφυγή μου το θέατρο. Ο χώρος που ζούσα ήταν πολύ γοητευτικός για μένα και εξακολουθεί να είναι. Και ο χώρος της νύχτας, των ακραίων ανθρώπων. Παρατηρώ πάρα πολύ τη ζωή. Έχω στη ζωή μου ανθρώπους του περιθωρίου. Σχεδόν όλοι οι φίλοι μου είναι έτσι και έχουν παραμείνει από τα παλιά χρόνια. Τους λατρεύω αυτούς τους ανθρώπους. Λατρεύω τις πο@τάνες, τις πόρνες, τα τραβεστί, τους ναρκομανείς, τα junkie. Όλα αυτά τα λατρεύω. Αγαπάω τους ανθρώπους και δεν τους κρίνω. Προφανώς βοηθάω και στέκομαι όσο μπορώ» κατέληξε.

Πηγή: parapolitika.gr