«Δεν συνηθίζω να βγάζω άποψη από το πάπλωμα του κρεβατιού ενός ανθρώπου» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός

Σε τηλεωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε τη στήριξη της στον Σπύρο Μπιμπίλα και σημείωσε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ρεζίλεψε τους ηθοποιούς.

«Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Τραβάω πιστόλι! Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Μεγάλο λάθος εκ μέρους τους. Είναι τελείως γελοίο να λέμε ότι ο Μπιμπίλας έκανε όλη αυτή τη σκευωρία για να χαντακώσει τον Λιγνάδη. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να γελάμε ομαδόν», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στον Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Ποιο εύρος και ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο άνθρωπος! Ατάλαντος! Από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιος ενός υπεράξιου πατέρα, αλλά ο ίδιος προσωπικά δεν μου λέει τίποτα ιδιαίτερο, που εγώ είμαι παιδί του Εθνικού Θεάτρου, αυτή τη σχολή τελείωσα».

«Ο κ. Λιγνάδης μας ρεζίλεψε. Τον γνωρίζω από το περίφημο όνομα του πατέρα του. Έτσι μόνο. Δεν είχα την τύχη να τον δω να παίζει δεν έχω ακούσει τα καλυτερότερα για το ταλέντο του. Δεν θέλω να εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες. Δεν συνηθίζω να βγάζω άποψη από το πάπλωμα του κρεβατιού ενός ανθρώπου», κατέληξε η Βάσια Τριφύλλη.

Πηγή: parapolitika.gr