Ο ηθοποιός γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος πατέρα του.

Ο ηθοποιός γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο:

«Ο Μένανδρος ήταν ο πατέρας μου. Όταν πήγα να τον δω πριν λίγες μέρες ανάμεσα στα γυρίσματα και τις πρόβες, την ώρα που έφευγα με ρώτησε: “η μάνα σου πού είναι;”, “δεν είναι εδώ μπαμπά, κοιμήσου”. Χτες το απόγευμα κοιμήθηκε και πάει να τη βρει.

Έφυγε πλήρης ημερών μέσα σε απεριόριστη αγάπη και φροντίδα από την μοναδική μου αδερφή, την Ελένη, και τον άντρα της, τον Βασίλη. Η σχέση μου μαζί του ήταν θυελλώδης, μιλώ για τα νεανικά μου χρόνια.

Όσο περνούσαν τα χρόνια και μεγάλωνα καταλάβαινα όλο και πιο πολύ ποσό γιος του πατέρα μου είμαι… η θλίψη μου μεγάλη για το «τέλος εποχής», αλλά κι η ανακούφισή μου μεγάλη, γιατί έφυγε χωρίς να ταλαιπωρηθεί».

Πηγή: parapolitika.gr