«Αυτό που με ενοχλεί είναι το ότι μέσα από τα social media έχει γίνει ένα μεγάλο τηλεδικαστήριο από τον κόσμο του οποίου αύριο θα είμαστε και εμείς θύματα»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών.

Μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου που ολοένα και περισσότερες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για αγαπημένα πρόσωπα του κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η κατάσταση.

Από τη μία υπάρχει η θετική πλευρά ότι ο κόσμος μιλάει, τα κορίτσια νιώθουν ότι δεν έχουν πλέον φόβο και έτσι όλη αυτή η κατάσταση είναι σαν μια αλυσίδα.

Το αρνητικό της κατάστασης που με τρομάζει είναι ότι λοιδορούνται άνθρωποι μες στο χώρο που δεν ξέρουμε κατά πόσο φταίνε».

«Αυτό που με ενοχλεί είναι το ότι μέσα από τα social media έχει γίνει ένα μεγάλο τηλεδικαστήριο από τον κόσμο του οποίου αύριο θα είμαστε και εμείς θύματα.

Δεν αμφισβητώ τα κορίτσια που γνωρίζω πάρα πολύ καλά, αλλά μήπως όλο αυτό το κίνημα παίρνει η μπάλα και ανθρώπους που ίσως να μην φταίνε;» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

«Δεν γνωρίζω ποιο είναι δίκιο και ποιο είναι άδικο».

«Είναι πολύ εύκολο μέσα από τα social media να κατηγορίσεις κάποιον γιατί δεν κοστίζει και τίποτα. Στο δικαστήριο όμως είναι ψευδορκία».

Πηγή: parapolitika.gr