Τα βέλη της στο υπουργείο πολιτισμού αλλά και στους ηθοποιούς που είναι και βουλευτές, έριξε η huopoi;ow με αφορμή την οικονομική κρίση που έχουν επιφέρει τα μέτρα του κοροναϊού στους ηθοποιούς.

Η ηθοποιός, που είναι και είναι ένα πολιτικοποιημένο άτομο όπως είναι γνωστό ζήτησε ευαισθητοποίηση και δράση απ΄όλους για τους ηθοποιούς, μουσικούς, σκηνοθέτες και τραγουδιστές που δεν θα έχουν κάποιο βοήθημα και που μετά την καραντίνα δεν θα μπορούν να δουλέψουν…

Διάβασε όσα έγραψε:

«Καλό μηνά. Συγγνώμη αλλά ρωτάμε τους υπευθύνους του υπουργείου πολιτισμού, τι θα γίνουν όλοι οι καλλιτέχνες, μουσικοί, σύνθετες, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, που την επόμενη μέρα, ενώ σιγά σιγά θα ανοίγουν τα καφέ τα πάρκα ο κόσμος δειλά δειλά θα βγαινει…και οι καλλιτέχνες πως θα βγουν όταν έκτον πραγμάτων δεν θα γίνονται συναυλίες φεστιβάλ, ακόμα και ταινίες ή σήριαλ… Αυτοί οι άνθρωποι που σας διασκεδάζουν τόσα χρόνια πως ..θα μπορέσουν να μείνουν αξιοπρεπείς ..και να βοηθήσουν τις οικογένειες τους .Μας δείχνουν ότι είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης, αλλά να ξέρουν ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι ..ΔΡΑΣΗ. Τώρα από όλα τα συνδικάτα των καλλιτεχνών εσείς οι ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε. Τι κάνετε τώρα ..που είναι η φωνή σας …ΝΤΡΟΠΗ».

Πηγή: parapolitika.gr