Στο «εξομολογητήριο» η δημοσιογράφος και πρώην Survivor

Στην καρέκλα της… αλήθεια του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark κάθισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει σε δύσκολες ερωτήσεις για τη ζωή της.

Αν ήταν άντρας για μια μέρα θα την έπεφτε σε όλες τις γυναίκες, ενώ ο τελευταίος τσακωμός της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι γιατί δεν βγάζει τα παπούτσια του πριν μπει στο σπίτι του.

Στην ερώτηση για το αν έχει κάνει ποτέ role play απάντησε θετικά, ενώ ο λόγος που έφυγε από το «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν γιατί θεώρησε ότι αυτό το κομμάτι έκλεισε για την ίδια.

Η έκπληξη που της είχε κάνει ο Κωνσταντίνος και της έχει μείνει ήταν στις αρχές της σχέσεις τους όταν είχαν τσακωθεί και ήταν στα χωρίσματα. Εκείνη είχε φύγει για επαγγελματικό ταξίδι στην Κύπρο κι εκείνος χωρίς να γνωρίζει καν που μένει, βρήκε τη διεύθυνση και της έστειλε μια τεράστια ανθοδέσμη στο δωμάτιό της.

«Δεν κάνουμε δώρα ο ένας στον άλλον, κάνουμε ταξίδια», είπε χαρακτηριστικά.

Προς αποχώρηση στο Survivor θα έδινε τους Νίκο Μπάρτζη και Κώστα Παπαδόπουλο. Τον Κωνσταντίνο τον είδε με άλλο μάτι στο πάρτι της ένωσης, όταν πλύθηκαν και φόρεσαν τα καλά τους.

Η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει ήταν παλιά, όταν έψαξε το κινητό του συντρόφου της και φυσικά κάτι βρήκε, ενώ ανάμεσα στους πιο sexy Έλληνες έβαλε τους Στάνκογλου, Νούσια, Πανταζάρα και Αργυρό.

Πηγή: parapolitika.gr