Ο Βαλάντης δεν μάσησε τα λόγια του για τον τον Γρηγόρη Πετράκο όπου τον κατακεραυνώνει. – Πήρε κάποια ευθύνη και να πει ότι εγώ τους έσπρωξα στον θάνατο;

Στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο Βαλάντης και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Πετράκο, κατακεραυνώνοντάς τον.

«Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου και άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς.

Δεν θα παροτρύνω κανέναν άνθρωπο με τη δική μου πράξη γιατί είμαι και δημόσιο πρόσωπο» είπε αρχικά ο Βαλάντης.

«Βλέπω κάποιους ανθρώπους που πάτησαν πάνω στην πανδημία και προσπαθούν να κάνουν πολιτική καριέρα. Δεν αντέχω και μισώ τους ανθρώπους αυτούς που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα.

Καταλαβαίνει ο κόσμος για ποιον μιλάω. Τώρα τελευταία, ο Γρηγόρης Πετράκος που είναι και συνάδελφός μου. Εκείνος φώναζε να μην κάνει ο κόσμος εμβόλια. Ήταν αντιεμβολιαστής.

Δεν έμπαινε στη διαδικασία το να παροτρύνει ανθρώπους να μην κάνουν το εμβόλιο; Πήρε κάποια ευθύνη και να πει ότι εγώ τους έσπρωξα στον θάνατο ή σε κάποια προβλήματα;

Ο καθένας προωθεί τα δικά του συμφεροντάκια και τα ισοπεδώνει όλα. Πιστεύω ότι το έκανε για πολιτικούς λόγους. Να καταλαβαίνει ο κόσμος τα πολιτικά εκτρώματα, αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr