Η Τζούλια Αλεξανδράτου ξαναχτυπά με σοκαριστικά ερωτικά βίντεο που μάλλον είναι δείγμα της νέας της δουλειάς. Το έχει ξανακάνει, αλλά είχαμε καιρό να την απολαύσουμε έτσι.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου και έχει ενθουσιάσει τους φίλους της.

Εκτός από το προφίλ που έχει ανοίξει στο «Onlyfans» η ίδια έχει ανεβάσει δείγμα της νέας της δουλειάς και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο «Onlyfans» χρειάζεται κάποιος να καταβάλει μόλις 19 δολάρια το μήνα για να παρακολουθήσει το κανάλι της, αλλά στο Instagram μπορεί να πάρει μια γεύση του περιεχομένου που ανεβάζει.

Δείτε ακόμη: Σοκάρει η νέα εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου – Έκανε αφαίρεση στήθους και εξηγεί στην «ΟΝ time» το γιατί

Μάλιστα, αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι τα σχόλια που ακολουθούν τις αναρτήσεις της από «φίλους» της που την ακολουθούν, που άλλοι σχολιάζουν με περίσσιο χιούμορ τις αναρτήσεις της και άλλοι με χυδαίο φρασεολόγιο.

Η ίδια δεν σβήνει τα σχόλια, πράγμα που σημαίνει ότι παραμένει ακομπλεξάρηστη, όπως όταν την γνωρίσαμε από τις πρώτες της ταινίες.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό δείγμα στα σχετικά βίντεο που ακολουθούν, και ρίξτε μια ματιά στα σχόλια:

Πηγή: parapolitika.gr