Στα άκρα η κόντρα

Χαμός φαίνεται ότι επικρατεί στην οικογένεια της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η αδελφή της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, Πατρίσια, απειλεί την σύντροφο του διάσημου ποδοσφαιριστή πως θα διαρρεύσει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες για εκείνη.

Η Πατρίσια ισχυρίζεται πως η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ντρέπεται για την «οικονομική κατάσταση» της αδερφής της. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή Socialite του Telecinco, απείλησε ότι θα διαρρεύσει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες για εκείνη, μετά τις τελευταίες της ενέργειές.

«Έχω ακούσει πολλές φήμες γι’ αυτό μέσα στην οικογένεια. Ντρέπεται για μένα και γελάει και χαίρεται με την τρέχουσα οικονομική μου κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.

«Κακός άνθρωπος»

Η Πατρίσια είπε ότι η αδελφή της είναι ένας «κακός άνθρωπος» και πρόσθεσε: «Δεν είμαι άτομο που του αρέσει να συγκρούεται ή να θυμώνει μαζί της. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για το τι συνέβη και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση». «Σε καμία περίπτωση δε ζήτησα ποτέ χρήματα από την Τζορτζίνα, το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά μου».

«Δεν θέλω χρήματα, απλώς της έδωσα τον αριθμό τηλεφώνου του σχολείου για να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να βοηθήσει τα παιδιά μου αγοράζοντας τα βιβλία για το μάθημα. Απλώς ζήτησα βοήθεια και ακόμα περιμένω» πρόσθεσε η αδελφή της Τζορτζίνα.

Πηγή: parapolitika.gr