«Σωστά το είπε ο Πασχάλης, ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια ολόκληρη εποχή. Αν έχεις χιούμορ ξέρεις που να σταματήσεις. Έχω δει ελάχιστα τον τον Σφήνο, δεν το αντέχω» είπε ο Τζόνι Βαβούρας.

Ο Τζόνι Βαβούρας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, για τη διαμάχη μετά το διαζύγιο, τις τρεις σοβαρές περιπέτειες υγείας του, τον γιο του που δεν βρίσκονται πια και η οξύτατη κριτική.

Δείτε ακόμη: Τζόνι Βαβούρας – «Ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν με πήρε στις εκπομπές του» (Βίντεο)

«Με προβληματίζουν οι αξίες που πάνε προς τα κάτω, δεν υπάρχει κοινωνική αγωγή, βγαίνουν σκουπιδοτράγουδα που δεν λένε απολύτως τίποτα», δήλωσε για τη μουσική ο Τζόνι Βαβούρας.

«Τι πάει να πει έντεχνο; Aυτή η ορολογία είναι μεγάλη κουταμάρα. Σωστά το είπε ο Πασχάλης, ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια ολόκληρη εποχή. Αν έχεις χιούμορ ξέρεις που να σταματήσεις. Έχω δει ελάχιστα τον τον Σφήνο, δεν το αντέχω», ανέφερε για τον γνωστό τραγουδιστή.

«Όπως και αυτό που κάνει ο Σεφερλής δεν είναι χιούμορ», πρόσθεσε.

«Αν γύριζα τον χρόνο θα ακύρωνα τον αποτυχημένο γάμο, αλλά βγήκε εάν εξαιρετικό παιδί που είναι 20 χρονών», παραδέχτηκε.

«Δυστυχώς δεν έχω σχέσεις με τον γιο μου, γιατί κάποιες μητέρες βάζουν λογία στο παιδί και το καταστρέφουν», εξομολογήθηκε για τη σχέση με το γιο του.

«Έκανα μια συμφωνία, η ζωή σου- η ζωή μου, αλλά φτάσαμε σε μια τρελά. αν έγραφα βιβλίο θα πούλαγε αλλά βαριέμαι», σημείωσε για το γάμο του.

Και συνέχισε «σιγά μην γράψω τραγούδι για αυτό το πράγμα (διαζύγιο), να βάλω βόμβα ναι, τραγούδι όχι».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως στην προσωπική του ζωή είναι καλά «έχω μια σύντροφο εδώ και 3 χρονιά. Σέβεται ο ένας τον άλλον, συμφωνούμε και υπάρχει ηρεμία».

Ο δραστήριος Τζόνι Βαβούρας τον ελεύθερο του χρόνο τον περνάει δημιουργικά «κάνω κανό –καγιάκ, έχω μεγάλη συλλογή με ποδήλατα σπάνια».

«Είμαι ακριβώς 66 χρονών. Έπαθα στην σκηνή έμφραγμα, ξανά έπαθα μετρά από 18 χρονιά και τον Φεβρουάριο άρπαξα μύκητα και έμεινα άφωνος», ανέφερε για την περιπέτεια της υγείας του.

«Τα τελευταία 2 χρονιά έχουν εκλείψει οι εμφανίσεις. Τα χρήματα που παίρνουμε είναι αστεία, αλλά καλύτερα από το να δουλεύω σοβατζής», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr