«Δυσκολεύτηκα να μιλήσω στον μπαμπά και στη μαμά μου. Τους το είπα λίγο περιληπτικά μια μέρα πριν. Τις λεπτομέρειες τις μάθανε από την τηλεόραση» είπε η Τζένη Μπότση.

Η Τζένη Μπότση παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη»
, το πρωί της Τρίτης 12 Οκτωβρίου.

Όταν η κουβέντα των δύο γυναικών έφτασε στο #metoo και στο πώς αντέδρασαν οι γονείς της όταν έμαθαν για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, δε μπόρεσε να κρύψει στη συγκίνησή της.

«Το πιο δύσκολο από όλα ήταν να μιλήσουμε στις οικογένειες μας. Δυσκολεύτηκα να μιλήσω στον μπαμπά και στη μαμά μου. Τους το είπα λίγο περιληπτικά μια μέρα πριν. Τις λεπτομέρειες τις μάθανε από την τηλεόραση. Η μαμά μου, μου ζήτησε συγγνώμη. Μια μανά που έχει σταθεί διπλά μας και μας έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο απαγορεύεται να μου ζητάει συγνώμη.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μανά μου να μου ζητάει συγνώμη. Μας μεγάλωσε με πολύ ωραίο τρόπο. Αν δεν είχαμε το θάρρος να της μιλήσουμε ήταν γιατί ήμασταν σε μια άλλη εποχή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπότση, βουρκώνοντας.

«Χαίρομαι που άνοιξε όλο αυτό και πια τα παιδιά μας θα μπορούν να μας τα λένε όλα αυτά πιο εύκολα. Ο μπαμπάς μου θυμάμαι ότι άσπρισε. Όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί των γονιών μου μάθανε πράγματα για τη ζωή μου πολύ προσωπικά. Επειδή δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εκτίθεμαι, το σοκ ήταν πολύ μεγάλο», πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Αναφορικά με τα μηνύματα που δέχτηκε μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση στη Σία Κοσιώνη, η Τζένη Μπότση είπε: «Πολύ σπάνια κάποιος θα μου έκανε κουβέντα. Μου πιάνανε το χέρι και μου το σφίγγανε, μου κάνανε ένα νεύμα από μακριά. Ήταν τόσο ωραία η αντιμετώπιση του κόσμου, τόσο διπλά μου που πραγματικά τα είχα χάσει. Έχουμε δεθεί με όλες αυτές τις γυναίκες παρόλο που δεν γνωριζόμαστε».

Η Τζένη Μπότση τόνισε πως είχε την αμέριστη συμπαράσταση και των φίλων της και του συντρόφου της, Αλέξανδρου Μιχαλά.

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μου είπε “ίσιωσε την πλάτη σου και μίλα“. Ο Αλέξανδρος ήταν βράχος διπλά μου. Άφησε μια μέρα τη δουλειά του, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αν δεν έχεις ανθρώπους διπλά σου, δεν μπορείς να το κάνεις».

«Από την ώρα που μίλησα και μετά δεν ήταν δύσκολο. Δύσκολο ήταν όταν το βίωσα. Ήμουν πολύ μικρή όταν το βίωσα και δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν», ανέφερε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και την ψυχολογική της κατάσταση.

Η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε και στις πυρκαγιές και για το σπίτι τους στη Βαρυμπόμπη, αλλά και στη σειρά, στην οποία θα πρωταγωνιστεί φέτος, το «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε η Τζένη Μπότση:

Πηγή: parapolitika.gr