Τις διακοπές του στην Ελλάδα συνεχίζει ο pop star με τη σύζυγό του, Χέιλι Μπάλντουιν.

Ο διάσημος τραγουδιστής και η καλλονή σύζυγός του κάνουν το γύρο των Κυκλάδων με σκάφος (το οποίο νοικιάζουν 250.000 τη βδομάδα) και απολαμβάνουν τις ομορφιές των ελληνικών νησιών, αλλά και τις τοπικές γεύσεις. Έτσι, μετά τη Μύκονο και τη Μήλο, σειρά έχει η Πάρος
. Ο Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο του νησιού για ένα ρομαντικό δείπνο, ενώ οι εργαζόμενοι του μαγαζιού αποκάλυψαν τα παραδοσιακά εδέσματα που απόλαυσε το ζευγάρι. Εκεί ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν παρέλειψε να δοκιμάσει ούζο, ή ενδεχομένως σούμα Πάρου, το πιο χαρακτηριστικό ποτό του νησιού, και φυσικά απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

Το ζευγάρι επέλεξε να γευματίσει στο αγαπημένο στέκι της Μόνικα Μπελούτσι, το «Barbarossa», στο γραφικό οικισμό της Νάουσας. Ο Τζάστιν Μπίμπερ πλήρωσε 373 ευρώ για γεύμα δύο ατόμων, επιλέγοντας για κυρίως πιάτο κριθαρότο κολοχτύπα (138 ευρώ), ένα πιάτο που δημιούργησε ο χαρισματικός σεφ Δημήτρης Νίκολης. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο δοκίμασαν επίσης ταρτάρ καβουριού, καραβιδόψυχα πανέ, αρμυρίκια, πουγκάκια γαρίδας κ.ά.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Πηγή: parapolitika.gr