Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα Αντώναρου, ανέφερε ότι η αντιπολίτευση που έκανε τα τελευταία χρόνια ήταν στοχευμένη

«Η κυβέρνηση με τη ρύθμιση της έχει κάνει ένα μεγάλο δώρο και διαφήμιση στο κόμμα Κασιδιάρη», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΓιώργος Τσίπρας.

Είπε πως μέχρι το 2013 η Χρυσή Αυγή κυκλοφορούσε σε αρκετά κανάλια σαν να μην ξέραμε ποιοι είναι και αυτό άλλαξε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ ανέφερε πως άλλοι και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν το μάτι σε τέτοια μορφώματα και πως από το 2013 υπήρχαν πολλές δικογραφίες για τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

Εκτίμησε πως στις εκλογές πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημείωσε πως θα μπορούσε να λειτουργήσει μια κυβέρνηση ανοχής.

Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα Αντώναρου είπε πως η δήλωση του για το ΠΑΣΟΚ δεν βοήθησε και την πήρε πίσω, αναφέροντας ότι η αντιπολίτευση που έκανε τα τελευταία χρόνια ήταν στοχευμένη.

Τόνισε πως για να ξεπεραστούν παθογένειες στη χώρα, χρειάζονται συναινέσεις και συμφωνία σε κάποια πράγματα ώστε σε βάτος χρόνου να επιλυθούν σημαντικά ζητήματα.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon