Στη δήλωση που έκανε για την Ανάσταση του Θεανθρώπου, καλεί τους πολίτες «να κερδίσουμε το Φως και την άνοιξη», ζητώντας να σταλεί «το μήνυμα ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη ζωή μας με όρους αλληλεγγύης, ανθρωπισμού και δικαιοσύνης»

Με αφορμή το Πάσχα έστειλε μήνυμα μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσιπρας.

Στη δήλωση που έκανε για την Ανάσταση του Θεανθρώπου, καλεί τους πολίτες «να κερδίσουμε το Φως και την άνοιξη», ζητώντας να σταλεί «το μήνυμα ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη ζωή μας με όρους αλληλεγγύης, ανθρωπισμού και δικαιοσύνης».

«Το Πάσχα είναι η γιορτή της ελπίδας. Έρχεται πάντα να φωτίσει με τα Θεία Πάθη τη Σταύρωση και την Ανάσταση, την προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο. Να δώσει το μήνυμα ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη ζωή μας με όρους αλληλεγγύης, ανθρωπισμού και δικαιοσύνης. Να κερδίσουμε το Φως και την άνοιξη», αναφέρει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι «πάντα και πάντα όμως, σε όλη τη διαδρομή της Ιστορίας, ο λαός μας ξέρει να βρίσκει τους δρόμους της Ανάστασης. Να κάνει το Γολγοθά, μία Νέα Αρχή. Αυτή τη Νέα Αρχή συμβολίζει το Πάσχα του 2022».

H δήλωση του Αλέξη Τσίπρα