«Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, στο ηθικό και το ανήθικο, το φως και το σκοτάδι».

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Θέλοντας, λοιπόν, να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μίλησε με ένταση, τόσο που η Ναταλία Γερμανού τον παρακάλεσε να χαμηλώσει τον τόνο της φωνής του.

Έξαλλος ο τραγουδιστής

«Πραγματικά σκέφτομαι ότι σε πέντε ημέρες έχω πρεμιέρα και με τι κάθομαι και ασχολούμαι; Έχω να δουλέψω δύο χρόνια. Κάνουμε πρόβες από το πρωί μέχρι το βράδυ και δυστυχώς ή ευτυχώς ασχολούμαστε με αυτό. Μου ζήτησες να μιλήσουμε, μου είπες και την άποψή σου εκτός αέρα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Η διένεξή μου είναι με τον ΣΚΑΙ. Δεν είναι με το ζεύγος Γκουντάρα. Ο ΣΚΑΙ δεν θα χάρηκε ιδιαίτερα με τα πουλέν του για την προχθεσινή τους τοποθέτηση στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Έχω κουραστεί από αυτή την ιστορία. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Μία συνέντευξη έδωσα και μετά εξαφανίστηκα».

«Εξ’ ου και η ενόχλησή μου. Αυτή την εβδομάδα ειπώθηκε και από τον Γρηγόρη ότι τα βάζω με κάποιους που κάνουν μία εκπομπή αντί εμού. Δεν είναι έτσι. Αν παρουσίαζα μία εκπομπή, και μετέπειτα με διαδεχόταν κάποιος άλλος, θα ήταν εξωφρενικό και παράλογο να αντιδράσω. Μιλάμε για ένα εν’ ενεργεία συμβόλαιο και την καταπάτησή του» είπε αρχικά.

«Πας καλά ρε μ….»

«Το λάθος που κάνω σαν άνθρωπος είναι ότι περιμένω να μου συμπεριφέρονται με την ενσυναίσθηση και την καθαρότητα που θα φερόμουν εγώ. Αν εγώ ήμουν στη θέση του Γρηγόρη και κάποιος έβγαινε δημόσια κι έλεγε ότι ‘έχω την πληροφορία ότι με διαβάλλει ο Τσαλίκης και η γυναίκα του’, θα τον έπαιρνα τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή και θα του έλεγα «πας καλά ρε». Δεν έχω καμία ανάμειξη, δεν είχα ιδέα ότι ήταν εν ενεργεία το συμβόλαιό σου;’», είπε μεταξύ άλλων και κατέληξε:

«Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, στο ηθικό και το ανήθικο, το φως και το σκοτάδι».

Δείτε όσα είπε

Πηγή: parapolitika.gr